Trouwambtenaar

Trouwen met jullie eigen zelfstandig trouwambtenaar in heel Nederland

trouwambtenaar ria van jullie moment trouwen en zo

Na, misschien wel, een waanzinnig aanzoek hebben jullie besloten om in het huwelijksbootje te gaan stappen. Van harte gefeliciteerd met dit voornemen.
Vanaf nu zal er een hele gezellige, drukke en spannende tijd aanbreken met vele zaken die moeten worden geregeld. De bruidsjurk, het trouwpak, een fotograaf, de locatie, de trouwauto, trouwkaarten en een trouwambtenaar ook wel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) genoemd. Vaak hoor ik jullie dan denken: “Maar die krijgen we toch toegewezen door de gemeente”? Ja hoor, dat kan , soms mogen jullie zelfs kiezen. Toch kiezen er steeds meer stellen voor een “eigen” BABS.

De Meerwaarde

Waarom??? zie ik jullie denken.
Hieronder heb ik een paar redenen geplaatst waarom het fijn(er) is om een zelfstandig trouwambtenaar in te schakelen:

  • Een zelfstandig trouwambtenaar neemt al in een vroeg stadium contact met jullie op en niet pas 3 weken voor het huwelijk. Dit komt de onderlinge band ten goede want zo kunnen jullie zelf bepalen hoe de invulling zal zijn tijdens de ceremonie. Vergeet niet: Het is jullie moment én jullie dag.
  • Een zelfstandig trouwambtenaar is beëdigd door een rechtbank en mag in die functie in heel Nederland een wettig huwelijk sluiten, mits die gemeente een zelfstandig trouwambtenaar een benoeming geeft voor één dag.
  • Een zelfstandig trouwambtenaar heeft vaak maar 1 huwelijk op die dag en is daardoor flexibeler qua tijd maar kan daardoor bij een buitenhuwelijk ook rekening houden met de weersomstandigheden. (regen, onweer).
  • Doordat een zelfstandig trouwambtenaar meer tijd vrijmaakt voor jullie als bruidspaar, en niet een beperkt aantal uren heeft zoals bij een gemeente, zal ook de toespraak persoonlijker worden met indien gewenst veel input van jullie dierbaren.
  • Het bruidspaar voelt zich meer op hun gemak want door de onderlinge klik is de zelfstandig trouwambtenaar geen vreemde meer. Soms voelt het wel eens als familie of een goede kennis. Dit komt de ceremonie alleen maar ten goede.
  • Een zelfstandig trouwambtenaar kiezen jullie zelf. Dit hangt niet af van de locatie waar jullie gaan trouwen.

Er zijn nog heel veel redenen maar kom gerust eens vrijblijvend kennis met mij maken, dan gaan we samen kijken of jullie wensen uit kunnen komen tijdens jullie mooiste dag!

Trouwen in Slochteren

Ik ben als BABS benoemd en beëdigd door de gemeente Slochteren en mag daardoor in heel Nederland huwelijken voltrekken. Willen jullie in Slochteren door mij getrouwd worden? Dat kan ook.
Ik ben als BABS verbonden aan deze gemeente en zal daarom geen huwelijken sluiten onder de noemer van “Jullie Moment trouwen & zo“, maar jullie kunnen wel tijdens de melding van het voorgenomen huwelijk, een voorkeur uitspreken om door mij getrouwd te worden.

Zijn jullie benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen wanneer ik een huwelijk voltrek en wie weet zijn jullie het volgende bruidspaar.
Graag tot ziens.

 

Deelnemer Love and Marriage

© Jullie Moment, Ria Fenneman - Mensies 2018