liefde

 

Het zijn vreemde en rare tijden voor de trouwbranche maar zeker ook voor jullie als a.s. bruidspaar, het corona tijdperk noem ik het maar.

Wat een drama voor vele trouw collega’s die net als ik hun agenda’s leger en leger zagen worden. Het trouwjaar 2020 zou hét jaar van de huwelijken worden maar helaas het was een zo goed als verloren jaar en het gaat er op lijken dat het jaar 2021 er achteraan gaat.

Niet getreurd, want ik ga het in dit blog hebben over het al dan niet door laten gaan van je huwelijk.

De één zegt, NEEEEEEE niet doen terwijl de ander zoiets heeft van, waarom niet!

Dit ligt natuurlijk voor een groot deel aan wat jullie als stel voor ogen hebben.        Groot, groter, grootst of toch maar heel intiem met een kleiner gezelschap. Voor beide opties is iets te zeggen.

Laat ik beginnen met de eerste, het grotere gebeuren. Een trouwceremonie met veel dag gasten, een feest waar in ieder geval 100 personen aansluiten die helemaal uit hun dak mogen gaan op de heerlijke dansmuziek al dan niet live of  met een waanzinnige d.j.

Geen restricties, geen anderhalve meter beleid, lekker knuffelen en kletsen met een ieder die aanwezig is. Helaas, dit gaat nu niet met de opgelegde maatregelen.            (d.d. 22-03-2021)

De liefde is te mooi om niet gevierd te worden!

 

OPTIE 2:

Jullie kiezen voor een intieme trouwceremonie met een select aantal dierbare gasten. Ten tijden dat ik dit schrijf is het aantal toegestane personen gesteld op 30, (excl. personeel) 

De trouwceremonie gaat super intiem worden met veel inbreng van jullie als koppel maar ook van jullie gasten. Live muziek kan de sfeer enorm vergroten, het moment dat je aan je partner mag vertellen wat hij of zij voor jou betekent, de lieve woorden van je ouders en/of grootouders, of die ene speciale vriend(in), alles kan en mag zolang jullie je er maar in kunnen vinden.

Nadeel is alleen dat op dit moment (22-03-2021) de door de regering genomen maatregelen nog gelden voor de horeca, maar dan geef je toch gewoon een tasje mee met een flesje bubbels en een heerlijk stukje van jullie bruidstaart? 

En……. op jullie 1e huwelijksverjaardag trekken jullie gewoon weer jullie trouwkleding aan en geven jullie een KNALFEEST, want de liefde is te mooi om niet gevierd te worden!

Willen jullie ook de liefde vieren op welke wijze dan ook?

Vul dan het contactformulier in door op onderstaande knop te drukken.

 

 

Liefs,       

—- Ria —-