Floor & Jakob

Via deze weg willen we je bedanken voor je bijdrage aan ons huwelijk. In de aanloop naar onze trouwdag hebben we veel contact gehad. De eerste afspraak was bij ons thuis. We hadden direct een klik met je en we voelden een oprechte interesse en nieuwsgierigheid. Hierna hebben we elkaar nogmaals getroffen en hebben we honderduit verteld over onszelf, elkaar en onze gezamenlijke belevenissen. Het voelde vertrouwd en het leek alsof we elkaar al lang kenden terwijl dit pas onze tweede afspraak was! Hierna ben jij met onze verhalen aan de slag gegaan en heb je familie en vrienden om verhalen en anekdotes gevraagd.

Op 4 september kwam alles bij elkaar, je verhaal ‘klopte’ gewoon. Je hebt van alle informatie een prachtig verhaal weten te maken waarin de gasten ons herkenden, we hebben dan ook veel complimenten gekregen over jouw bijdrage. Een vleugje humor, en op een gepaste manier omgaan met de minder leuke zaken in het leven maakten het tot een hele bijzondere en betekenisvolle toespraak voor ons.

Ook het gesprek enkele weken na ons huwelijk hebben we als zeer prettig ervaren. We kregen je toespraak en de informatie die je bij familie en vrienden had ingewonnen op papier. Ontzettend leuk om dit te lezen en natuurlijk fijn om na te praten over de dag zelf.

We bevelen je warm aan bij andere stellen die op zoek zijn naar een ambtenaar.

Nogmaals hartelijk dank voor alles en wie weet treffen we elkaar nog eens!

Fotocredit: www.fotografielydia.nl