Tarief

Het schrijven van een mooie, sprankelende en persoonlijke toespraak is maatwerk.

Mijn standaardvergoeding is € 997,= (incl. 21% btw)

Voor de eerste 30 kilometer vanaf mijn huisadres in Slochteren worden geen reiskosten berekend, daarboven reken ik € 0.50 cent per km.

(Voor het voltrekken van een huwelijk op één van de Wadden eilanden zal ik een aparte prijsopgave maken evenals ceremonies in het buitenland)

Voor dit bedrag krijgen jullie:

Heel veel van mijn tijd, want ik wil jullie goed leren kennen.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een nader te bepalen locatie, dit gesprek is ook mogelijk d.m.v. Skype- of een ander videogesprek.

Het tweede en tevens zeer uitgebreid gesprek zal ongeveer 6 tot 8 weken voordat jullie gaan trouwen plaatsvinden. Wij spreken dan bij voorkeur bij jullie thuis af waarin jullie alle wensen/eisen naar voren kunnen brengen om samen naar de ceremonie van jullie dromen toe te werken.

Wanneer er kinderen zijn of jullie willen graag dat een dierbaar persoon ook voor jullie gaat getuigen dan maak ik voor de kids een kinderakte en voor de niet wettelijke getuigen een huwelijkscertificaat zodat zij toch een handtekening kunnen plaatsen.

Een extra gesprek is altijd mogelijk.                    (hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht, maar altijd in overleg met jullie)

Contact onderhouden met jullie als bruidspaar maar ook met de personen die belangrijk voor jullie zijn.

Alle informatie over de in’s en out’s tijdens de ceremonie zoals b.v. de aankomst bij de locatie, personen die belangrijk voor jullie zijn en hun rol, over het moment van de ringen aan elkaar geven, de eventuele geloften, het Ja-woord, eventuele extra sprekers, het tekenen van de akten, de getuigen en hun rol in het geheel, het felicitatie moment en zo kan ik nog even door gaan.                Wanneer jullie er voor kiezen om mij in te huren als jullie trouwambtenaar, ontvangen jullie een stappen plan met daarin een tijdlijn zodat jullie exact weten wat er op welk moment en in welk tijdbestek gaat gebeuren.

Het schrijven van jullie trouwtoespraak waar de liefde van af spat en waar jullie dierbaren ook een aandeel in mogen/zullen krijgen.
Het contact onderhouden met de gemeente  en het halen en brengen van de trouwakte.

De ceremonie zal ongeveer 50 minuten duren met een uitloop naar een uur. 

Dit is nog niet alles want jullie zullen veel vragenlijsten van mij krijgen per mail. Vragen over jou als persoon, over je aanstaande maar ook over jullie leven samen en alles wat daar mee te maken heeft.

Ik wil echt alles maar dan ook alles over jullie weten. Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat dit alles in zeer goed wederzijds vertrouwen plaat zal vinden. Vertrouwen staat bij mij heel hoog in het vaandel.

Na de wittebroodsweken neem ik graag contact met jullie op om te horen wat jullie ervaringen zijn geweest met mij als jullie trouwambtenaar.

Ik zorg er altijd voor dat ik een uur vóór de ceremonie aanwezig ben op de locatie om met de ceremoniemeester de laatste zaken en eventuele wijzigingen door te nemen.

Na de ceremonie drink ik graag een glaasje mee om op jullie geluk te proosten en ook  zal ik een stukje van jullie bruidstaart proeven waarna ik, na afscheid van jullie te hebben genomen, weer richting huis zal rijden.

Het tarief is exclusief de gemeentelijke leges en de eventuele aanwijzing voor 1 dag.

Gaan jullie naar het buitenland om jullie liefde te bevestigen?

Op die ene Zwitserse Alp? Of in Duitsland tijdens de “Octoberfesten”? Of toch onder de pijnbomen in La Dolce Vita met heerlijke limoncello en pasta’s? Of toch liever onder de Spaanse zon met heerlijke tapas? Of toch het nieuwe trouwen op het prachtige Griekse Eiland Lefkas, Curaçao kan natuurlijk ook evenals Zuid-Afrika tussen de giraffen.

Waar ook ter wereld, graag ga ik mee als jullie eigen trouwambtenaar en maak ik voor deze ceremonie natuurlijk een offerte op maat.