Rianne & Richard

Gaan jullie trouwen en overwegen jullie Ria als BABS of Ceremoniespreekster?
Spreek eens met haar af, laat je gevoel spreken en zeker weten dat Ria het ook voor jullie is!

Op 2 september 2017 heeft Ria ons ceremonieel getrouwd. Het was een prachtige, persoonlijke ceremonie die helemaal ‘ons’ was.

Bij de eerste kennismaking op de PIT trouwbeurs kwam Ria ontspannen,  enthousiast en oprecht over. Geen verkooppraatje maar lekker zichzelf.

Kort daarna hadden wij een kennismakingsgesprek. Het contact met Ria voelde warm & vertrouwd. Voor ons was het duidelijk; een dikke JA! Ria zou ons bijna twee (?) jaar later trouwen.

Dat wij zo vroeg waren maakte Ria niet uit, zo kregen we vrij snel al een vragenlijstje en konden we starten met ónze ceremonie, zoals wij dat wilden. In de lange voorbereiding hielden we contact via Social Media en was Ria goed bereikbaar voor vragen & advies.

Dichter naar De Dag toe, heeft Ria met heel veel (11!!!) mensen contact gehad over ons. Ze doet er alles aan om een persoonlijke ceremonie te leiden. Ons nichtje van 3,5 werd voorbereidt door Ria op haar taken en op de dag zelf mocht ze met haar tante trouwen, ringen geven, handtekening zetten en met de hamer slaan. Feest! Net als bij ons, wist Ria haar ook goed op haar gemak te stellen. Ze zet echt die stappen extra waardoor het TOP wordt.

Na De Dag en de Wite Broodsweken hebben we nog gezellig met elkaar nagepraat en hebben we op prachtige wijze alle lieve en eerlijke verhalen gekregen wat weer een fantastisch moment was.

Je leest het wij zijn ultiem tevreden en hebben een fantastisch ceremonie gehad die ons verhaal vertelde.

Rianne & Richard